skip to Main Content

Wat is Bodytec?

Bodytec is een innovatieve methode om op een snelle en effectieve manier een krachtige full body workout te doen. In slecht 20 minuten en met behulp van Electro Spier Stimulatie (EMS). Een training staat gelijk aan drie uur sporten en geeft je binnen korte tijd een sterker, strakker en fitter lijf! De training richt zich op alle belangrijke spiergroepen. Armen, billen, buik, borst en rug worden tegelijk intensief en zeer effectief getraind. Spiervezels worden maximaal geactiveerd. De workout zorgt snel voor resultaat!

Een paar voordelen:

  • Helpt vetpercentage en gewicht te verminderen.
  • Verbetert lichaamscontouren (strakker lijf).
  • Bevordert spiergroei.
  • Stimuleert stofwisseling en afvoer afvalstoffen.
  • Verbetert de doorbloeding van de huid en spieren (gezonde stevige huid!).
  • Vermindert schouder-, rug- en nekklachten.
  • Resultaat: een sterker, strakker en fitter lijf!
Bodytec Studio Leiderdorp

Hoe werkt het?

Tijdens de training draag je onderkleding van speciaal materiaal. De kleding sluit goed aan en is geschikt om de EMS impulsen goed over te brengen op het lichaam. Over de onderkleding wordt een speciaal electrodenvest gedragen. Hier zijn de electroden voor de arm-, been- en bilspieren gekoppeld. Het vest wordt aangesloten op de veilige en effectieve Bodytec apparatuur. In 20 minuten worden je spieren door middel van laagfrequente elektrische impulsen effectief gestimuleerd. Hierdoor wordt in korte tijd het spierweefsel opgebouwd. Ook wordt het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel gestroomlijnd en de huid verstevigd.

Voor wie is Bodytec?

Bodytec is bijna geschikt voor iedereen. Sporters, niet sporters mannen en vrouwen.
Ideaal voor drukke mensen die toch snel resultaat willen behalen en willen genieten van een sterk, strak en fit lichaam.
Vraag naar de mogelijkheden en maak een afspraak.

Close search
Back To Top