skip to Main Content

Welkom bij Bodytec & Mind

Bodytec & Mind Leiderdorp is het resultaat van de passie van eigenaresse Amenah Esmailzadeh.
Jarenlang werkte zij bij diverse organisaties als socioloog/criminoloog. Maar haar vrije tijd besteedde ze aan alles omtrent sport en voeding. Zo werd Amenah sportinstructrice en gekwalificeerd op het gebied van Orthomoleculaire geneeskunde, Acceptance and Commitment Therapy, Positieve Psychologie en Mindfulness. De balans voor lichaam en geest miste Amenah bij diverse sportscholen. Daarom besloot ze haar droom te volgen: een eigen studio waar de combinatie van lichaam, geest en voeding centraal staan.

Iedereen is druk. Werk en gezin staan op de eerste plaats. En waar blijft de tijd voor jezelf? Pak die tijd en check in bij Bodytec & Mind Leiderdorp.
Samen met het Bodytec & Mind team stellen wij iedereen in staat om te werken aan lichaam en geest. Met behulp van bodytec apparaten coachen we je samen en zijn er binnen slechts 20 minuten per sessie (gelijk aan 3 uur fitness) prachtige resultaten haalbaar. Vanzelfsprekend kan er ook voedingsadvies gegeven worden voor een optimaal effect.
Veel stress? Met onze unieke Mind training, geven we je controle over je eigen geest en leer je beter omgaan met drukte en stressvolle situaties.

Over Bodytec-Mind Leiderdorp

We nodigen je van harte uit om eens te komen kijken in onze studio! We zijn gevestigd in SportCity Leiderdorp. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende proeftraining of meer informatie.

Tot snel!
Amenah & Team Bodytec & Mind

Bodytec in Leiderdorp

Over Bodytec

Bodytec is een revolutionaire methode om op een snelle en effectieve manier te sporten. Met behulp van Electro Spier Stimulatie (EMS) doe je een krachtige full body workout in slechts 20 minuten. Dit staat gelijk aan drie uur sport! Binnen korte tijd krijg je een strakker, sterker en fitter lichaam. Populair bij o.a. topsporters en bekende Nederlanders vanwege de vele voordelen. Nu beschikbaar voor iedereen!

Mindfulness training in Leiderdorp

Over Mindfulness

Stress? Slaapproblemen? Overspannen? Mindfulness is een combinatie van meditatie, bodyscan & yoga. Met onze Mindfulness training geven we je controle over je eigen geest. Ook leer je beter omgaan met drukte en stressvolle situaties. Je krijgt meer focus en je kunt je beter concentreren. Ook ideaal voor mensen met slaapproblemen en burn out verschijnselen.

Close search
Back To Top